Külső, belső tisztítás
Autóápolás teljes palettája
Kárpittisztítás
Polírozás
Az igazán szép autó legfontosabb jellemzője, hogy TISZTA!

Magunkról

 

Cégünk a IX. kerület, Liliom utcai parkolóházban üzemeltet kézi autómosót. Immár több, mint három éve működtetjük autómosónkat, ahol a kézi autóápolás teljes palettájával (a külső-belső tisztítástól a kárpittisztításig, polírozásig) állunk partnereink rendelkezésére.
Autómosóinkban zárt láncú kamerarendszerrel rögzítjük az autóápolást, annak teljes időtartama alatt. A felvételeket öt napig megőrizzük.
Ügyfeleinknek tiszta, fűtött ügyfélváró áll rendelkezésükre, magazinokkall, ahonnan monitoron követhetik az autó ápolásának folyamatát.
A svájci Maxolen cég autóápolási vegyszereit és profi gépeket használunk.

Úgy tapasztaljuk, hogy az autótulajdonosok az utóbbi időben egyre nagyobb hányada tér át és veszi igénybe a minőségi autóápolást. Ennek egyik oka, hogy az autók egyre felszereltebbek, a külső dizájn és fényezés esztétikája pedig nem engedi meg, hogy a benzinkutaknál használatos, az autó fényét és fényezését romboló, elavult gépi autómosókat vegyék igénybe továbbra is. Reméljük, hogy az autómosónk környezetében a másik ok, az általunk nyújtott jó minőségű, de a gépi mosókkal versenyképes árú autóápolás.

Az üzemelő autómosóink tervezését, a koncepció kialakítását, valamint a kivitelezését is mi végeztük. Eddig úgy tapasztaljuk, hogy megérte a befektetett energiát, mert így olyan területen tudunk dolgozni, amely átgondolt és jól működik.

A fentiekre alapozva a következő három évben további 3-5 telephely megnyitását tervezzük. Több helyszínre nyújtottunk be ajánlatot, ahol az autómosó kialakításának tervezésében, később esetleg a kivitelezésében is részt veszünk.

Hosszútávú tervünkben egy olyan autómosó hálózat üzemeltetése szerepel, ahol a minőség élvez prioritást, de azt mindenki számára megfizethető áron tudjuk nyújtani. Reméljük, hogy ezzel a filozófiával megfelelően nagy, elégedett és visszajáró ügyfélkört tudunk kialakítani, akiknek a jó területi lefedettség miatt majd állandó partnerei lehetünk.

Célunk, hogy kedvező áraink miatt többször, de alkalmanként rövidebb idő alatt tudják partnereink igénybe venni szolgáltatásainkat. Így mindenekelőtt folyamatosan ápolt autót és hosszú távon gazdaságos autóápolást tudunk ajánlani.

Taxi kedvezmény | FLOTTA kedvezmény | Matrica kedvezmény | Autóápolás | Telephelyeink | Árak | Kedvezmények | Magunkról | Állásajánlat | Oldaltérkép
DreamSite: weboldal készítés